Misconnected reist naar Artefact en Kaaitheater / Het Theaterfestival 2020!

Misconnected reisde sinds 2017 door Vlaanderen en Nederland langs markten, pleinen, musea, garages, kunstencentra, bibliotheken, parken, stations en de zee. In '18-'19 was de installatie o.a. te zien in Museum Dr. Gruislain in het kader van Festival van de Gelijkheid, in de Amsterdamse Brakke Grond, in de Kortrijkse Schouwburg en op Festival MoMeNt in Tongeren. Ondertussen blijft het project rondreizen:

In februari-maart 2020 reizen de telefoonhokjes naar Artefact 2020: Alone Together in STUK Leuven en in september 2020 naar het Kaaitheater waar ze tien dagen lang te zien zullen zijn in het kader van Het Theaterfestival.

In de zomer van 2021 zullen de telefooncellen de Noordzee oversteken! Op uitnodiging van de artistiek directeur van Theaterfestival SIRF in Engeland werkt Kyoko aan een gloednieuwe versie, waarvoor ze telefoongesprekken zal aangaan met inwoners van Stockton die het gevoel hebben hun verbinding met de maatschappij kwijt te zijn - en dat in de woelige Brexit-tijden... Misconnected zal in Stockton te zien zijn in het station waar ooit de allereerste passagierstrein ter wereld vertrok.

Lees hier alles over het project, de volledige MISCONNECTED-kalender vindt u hier.

IN DE PERS!

- Bekijk hier de reportage op ATV

- Lees hier het artikel in De Standaard

- Herbeluister hier de reportage op Klara

- Herbeluister hier de reportage in De Ochtend op Radio 1.

 Keer terug naar NIEUWS.