Nieuw project Zone X: een castingoproep en een podcast!

Er wordt naarstig gewerkt aan een nieuw project!

Zone X wordt een theatervoorstelling die zich afspeelt in het jaar 2124. Vijftien toeschouwers per keer wandelen met een gids door de stad en kijken ernaar vanuit de toekomst. Kyoko ging in schrijfresidentie in De Grote Post en stemde daar haar verhaal af op de stad Oostende... Beluister de mooie podcast van Ronald Verhaegen over het wat, hoe en waarom van Zone X.

Castingoproep: Voor de hoofdrol zijn we nog op zoek naar een actrice met ballen en humor, én met Aziatische roots! Beschikbaarheid in februari en maart 2022 is een must. We organiseren een auditie in het najaar van '21 (exacte datum en locatie worden later bepaald). Heb je interesse? Stuur dan een filmpje waarin je jezelf voorstelt en ons vertelt waarom je graag mee wil doen naar: mail@kyokoscholiers.be

Zone X is een coproductie met MoMeNT, KAAP, C-Takt / IN SITU en NEXT Arts Festival. De voorstelling gaat in première in maart '22 in samenwerking met Opera Ballet Vlaanderen en ccBe. Daarna reist ze langs verschillende steden in Vlaanderen en Nederland.

 

   © Mario Debaene

 

Keer terug naar NIEUWS.